• ro
  • en
 


Premiul II la Gala Tineretului din România-Proiectul DGASPC Bacău - Centrul de resurse pentru tinerii în situații de risc

Proiectul ,,Centrul de resurse pentru tinerii în situații de risc" a obținut, în data de 13 noiembrie 2016 Premiul II la Gala Tineretului din România – secțiunea Muncă și angajabilitate. Centrul de resurse pentru tinerii în situații de risc este un proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI, finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

În seara de 13 noiembrie 2016, la Timișoara a fost celebrat tineretul și inițiativele dedicate tinerilor care au produs transformări în comunitatea lor la nivel local sau național.

Gala Tineretului din România a fost organizată în cadrul Capitală a Tineretului în România, program care a primit aseară oficial Înaltul Patronaj al Președintelui României pentru acest titlu. La eveniment au urcat pe scenă doamna ministru Elisabeta LIPĂ, Ministerul Tineretului și Sportului, doamne Ligia DECA, consilier Administrația Prezidențială, domnul Andrei POPESCU, Secretar de Stat Ministerul Tineretului și Sportului, domnul Nicolae ROBU primar al Municipiului Timișoara.

Muncă și angajabilitate, secțiunea unde am fost desemnați câștigători, vizează proiectele în care tinerii învață elemente despre accesarea pieței forței de muncă, în care și-au dezvoltat competențe necesare angajării, proiecte care au oferit soluții strategice sau concrete de angajare pentru tineri.

Tot în cadrul galei a fost anunțată și Capitala Tineretului din România pentru 2017-2018, astfel de la Timișoara se va muta la Bacău, noua echipa preluând premiul de la inițiatorii titlului.